2009 m. kovo 28 d., šeštadienis

Bronzos

Esu lankęs beveik visas įmanomas sporto šakas/būrelius - beveik viską, bet sportinių medalių neturėjau nė vieno. Šį šeštadienį iš badmintono varžybų grįžau su dviem identiškais medaliais, t.y. 3-ios vietos už žaidimą dvejetuose (2 prieš 2) ir trečios vietos vienetuose. Gal neminėsiu, kad žaidžiau B grupėj, o ne A, bet faktas išlieka faktu. Dar tikrai neįsiprofinau A lygai, ką jau kalbėti apie treniruočių "lankomumą". Naiviai tikiuosi, kad užsidegimas tobulėti neužges taip pat greitai kaip noras mokytis paaiškėjus semestrų rezultatams. 
Susipažinau su keliais labai įdomiais žmonėmis. Velnias kaip negerai, kad dar neturiu vizitinių! Mano grupiokas Andrius jas maketuoja, šią savaitę įspausiu jį į kampą. Kadangi ZP blog'as artimas menams, o dauguma skaitytojų tolimi badmintonui, pademonstruosiu medalius ir šią temą užrauksiu. Ko gero iki kito įrašo: 

Nors ZP fanų būrys negausus, bet liautis stebinti savo kūrybiškumu tikrai neketina. Dar vienas akibrokštas feisbuke, šiuokart autorė Rūta berods... :) Įsižiūrėkite, pilna visokiausių detalių smulkmenėlių, kurios tikrai prajuokina :)

Negražiai čia pamelavau, bet apie badmintoną tęsiu dar šitam įraše: dėkoju savo naparnikui Vyšniauskui su kuriuo koja kojon žengdami dvejetuose pasirodėm visai neblogai. Į pabaigą gerai susižaidėm! Ir mano plaštaka atsiprašo, kad gavus iš raketės netyčia ją sulaužė :)

2009 m. kovo 24 d., antradienis

Mic check one two!

Lietuvos mokyklose yra truputis Zarembos draugų/fanų. O gal reikėtų sakyti fanių? Na aš tikiuosi, kad ir jos save taip vadina:) Ką gi galima rasti facebook'e, ar tik ne piešinių (ne nuotraukų), kur užtagintas Zaremba? Rūtos manymu esu puikus ūkininkas (viršuje dešinėje):O Viktorija mano, kad užaugusi įstatys man ragus ir plauksiu šitaip:Prisipažinsiu, tiksliai nežinau kas ką galvoja, gal net nelabai man ir svarbu, svarbu pačiam žinoti kas esu, bet tokie netikėtumai nuotaiką tikrai pakelia:) Ačiū už piešinius, tikiuosi nepyksit, damos, kad patalpinau į blog'ą. 
Ar prisimenat "Studentcoaching'ą", Jūsų asmeninį trenerį, gyvenimo pagalbininką? Manau ši paslauga verta dėmesio ir jei nesugebėčiau tvarkytis gyvenimo, būtinai išmėginčiau. Gana nemokamos reklamos, pamenat garsą, klaikus, tiesa? Daugiau to nebebus su mano naujuoju RODE SVM mikrofonu. Nuo šiol garsą įraįšinėsiu tik kokybiškai!

O pamenat Days Of Eclipse video dainai Untold? Toji grupė sugrojo gyvai Opus3 eteryje. Irgi praitą savaitę. Grupės lyderis Aleksas šian parašė į skaipą, kad duodamas interviu pasakė, jog kuria muzikinį klipą su Tadu Svilainiu ir Martynu Zaremba iš Zaremba pictures ;D Aš lyg ir prašiau neminėti Zaremba pictures,  kadangi oficialiai jokios veiklos nevykdome, bet aš nepykstu, tiesą pasakius mane tai nudžiugino :)
Pas mus į badmintoną atėjo vienas profesionalus žaidėjas iš kito klubo ar treneris jis nežinau, žodžiu kietas. Ir lygiai tiek pat pasikėlęs, bet malonus vyrukas. Zaremba! - sako jis. Prisimena mano pavardę iš praėjusio čempionato! Labai gerai. Vadinasi įsiminiau. Nors įsiminiau kaip keistuolis netikėtai išėjęs į pusfinalį;D Šį šeštadienį vėl varžybos, todėl labai ruošiuosi morališkai ir fiziškai. Vienintėlis dalykas kurio bijau yra tas, kad šeštadienį jėgų nebeturėsiu, tačiau tikiuosi, kad jaudulys padarys savo. Laikykit špygas už mane.
Praitą savaitę su Meinardu ėjome į Kino pavasarį. Žiūrėjome Valsą su baširu. Pirmą kartą mačiau, kad pasibaigus filmui salėje įsivyrautų mirtina tyla, žiūrovai neskubėtų skirstytis, minutėlę pasėdėtų, o dauguma moterų/merginų - verktų. Šis filmas mane sukrėtė taip, kad kurį laiką nebenorėjau linksmintis (vakare buvau sutaręs eiti į klubą su Gedu). Įkeliu treilerį, bet jis nėra toks įtikinantis kaip mano atsiliepimas, rekomenduoju pasižiūrėti. Pradėsite labiau vertinti gyvenimą ir abejomis akimis pamatysite realybę. Šį filmą būtų įdomu žiūrėti net be istorijos, kadangi jis yra jau šedevras dėl savo atlikimo technikos.

2009 m. kovo 22 d., sekmadienis

Papasakosiu kaip man sekasi

Meinardas pasiėmė Pravdą ir rado mano pieštą plakatąŠeštadienį važiavau Utenon. Atvykęs sėdau į golfą ir patraukėm sodybon švęsti Donato gimtadienio. Patekom į siaubingą pūgą po kurios buvo galima sniego galvas lipdytiO šiaip man sekasi gerai.

2009 m. kovo 18 d., trečiadienis

Svarbu dalyvauti... ane?

Yra tokia svetainė foto.delfi.lt . Aptikau ten vykstantį konkrusą, prizas neįstabus, bet juk straipsnio pavadinimas viską pasako. Ir apskritai man konkursuose nesiseka. Su CMYK'u laimėjom tik dėl Vytuko. Bet aš niekada nenuleidžiu rankų ir jeigu atrodo, kad pasidaviau, tai tik laukiu tinkamo momento. O gi tam foto konkurse tema "Štai ką moka mano augintinis". Truputį užtruko kol radau savo namuose gyvūną, nes jų neauginu. Dabar ir mano nuotrauką galite išvysti tarp kitų dalyvių. 

2009 m. kovo 14 d., šeštadienis

Open season

Tiesiog užsimaniau pabloginti. Mano mini atostgos artėja prie pabaigos, t.y. nuo kovo 11 iki sekamdienio. Tikėjausi labai daug nuveikti, bet taip nenutiko. Tiesiog, kažkaip... Ketvirtadienį buvau šokiuose po ilgos pertraukos, buvo labai sunku, nesisekė, paskui penktadienį, irgi buvo sunku, bet man taiiip patiko! Gal ir nebūsiu šokėjėliu, bet pati atmosfera tiesiog fantastiška. Žmonės paprasti, linksmai nusiteikę, treneris įsijautęs kaip reikalas, žiūri į savo darbą ne tik praktiškai, dar ir savo filosofiją pateikia, labai įdomu. Na apie pievas nešneka, bet apie patį požiūrį į šokį pakalba, kaip daugiau išmokt ir t.t. Net aš, susikaustęs ir visiškai neemocionalus (nesugalvoju kaip rašosi) vyrukas, beveik atsipalaidavau! Taip, toliau... Niekaip nepagaunu įkvėpimo, jau labai seniai reikėjo sugalvoti ir parašyti sinopsį (trumpą aprašymą) filmui, kurį po to reikės filmuoti režisūros paskaitai. Tarp kitko labai šaunus bičas mūsų dėstytojas Beržinis, kaip pedagogas, labai tolerantiškas, šviesaus proto, išmanantis savo dėstomą dalyką.
Iš savo nuotraukų padariau atvirukus ir išsiunčiau draugams, gyvenantiems užsienyje. Gaila, kad du negavo.. Beje tuos atvirukus ir dar truputį nuotraukų iš Italijos įkėliau į savo albumą http://picasaweb.google.com/zarembapictures/DOPProjectItaly#
Mūsų namuose pražydo pinigų medis! Ir jau trečias žiedas! Taip vadinamas vienas augalas, kuris žydi taip pat retai kaip ir papartis. Mama sakė, kad žydi tik gerų žmonių namuose. Dėja, pinigų neatneša, nes neturi kojų.

Nuotraukų kompozicija gal ir ne pati geriausia, už tai nesimato nenuvalytų dulkių. 

Šiandien su Antanu kūrėm kūrėm ir pagaliau užkūrėm motorolerį! Apvažiavau vieną ratą aplink namą, tagi motorolerio sezonas atidarytas. Nežavi manęs nei greitis, ne du ratai, bet motoroleris - galimybė būti pirmam (kalbu apie atvykimo laiką piko metu), nesustoti ilgesniam laikui nei dega raudonas šviesoforo signalas, parkuotis visame mieste nemokamai, turėti įrenginį, kuris suges kai to mažiausiai reikia - va tai yra tikrasis motorolerio privalumas. Sakysite "anoks čia privalumas jei sugenda". Nenoriu prisikarksėti, bet man tai - vienintėlis jaunatvės požymis. Mano automobilis negenda, kompiuteris veikia nepriekaištingai, virš galvos tvarkingas stogas (tfu tfu tfu tuk tuk tuk tris kartus), o va motoroleris. Na jame visada bus ką taisyti! Ar suprantate ką aš noriu pasakyti?

Į intiką įkeltas dar vienas mano darbas. Koučingas studentmas. Atsiprašau už garso nekokybę. Vos prasimanęs pinigų pirksiu kryptinį mikrofoną savo filmavimo kamerai. Dar gi nesuprantu kodėl įkėlus į jutūbę taip suprastėjo vaizdo raiška. Oooo! Spauskite knopkę HD!

Tikriausiai paskutinysis dalykas, kurį noriu pranešti yra tas, kad turite balsuoti už mano mėgstamą grupę "Days Of Eclipse" adresu http://whatson.delfi.lt/news/music/article.php?id=20966519.

Dar pasigirsiu, kad vakar lošiau poolą su savo buvusiu klasioku Andrium. Jis labai kietas biliardo žaidėjas. Ir sulošėm lygiosiom, man tai nemažas pasiekimas :)

2009 m. kovo 12 d., ketvirtadienis

Untold

My video on YouTube:

Ką radau naršydamas jutūbėj Jūs nepatikėsit. Savo darbą, tiksliau savo video! Tadaaaam:

Dar šituo linku galite pamatyti video Eclipsų blog'e:

http://daysofeclipse.wordpress.com/2009/03/01/untold-rs-sessions/

2009 m. kovo 11 d., trečiadienis

Gėlės

Sveikinu visus Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos ir galimybės neiti į paskaitas, pamokas bei darbą proga! Linkiu neprarasti budrumo ir patriotiškumo bei skiepyti jį aplinkiniams lietuviams, ką jau kalbėti apie emigravusius.

Facebook'e mane pakvietė į grupę, kurios nariai Kovo 11-ai vietoje savo profilio nuotraukos turi įsikelti Lietuvos trispalvę ar kažką panašaus... Aš ryte pasidariau fotkę ir įsikėliau ne tik į feisbuką, bet ir į blog'ą :)


2009 m. kovo 7 d., šeštadienis

Kazys!

Trečiadienį buvau spektaklyje. Teks atlankstyti bilietą atgal iš lėktuvėlio, kad prisiminčiau pavadinimą. Ak taip, "Monverdi Madrigalinės operos". Lėlės teatre. Pirmosios dalies metu užmigau, nes buvo mažai lėlių ir labai lėtas veiksmas. Galima spektaklį statyti pagal mano dieną, štai viską smulkiai apdainuojam "Suskambo žadintuvas... pramerkiau kairę akį... po to ir dešinę.... Ir vėl užmerkiau abi nes tingėjau keltiiiis... Paspaudžiau 'snausti'... Ir vėl suskAAAAAmbooooo". Būtent apie tai ir buvo spektaklis. Pertraukos metu linksmai pasišnekučiavau su savo draugais Jurgiu ir Antanu. Prasidėjo antra dalis. Jau lyg ir įdooomu... Pasirodo suklydau, iš tikro buvo nuobodu. O kodėl gi man taip nepatiko - lėlių vaidyba, ypač pirmojoje dalyje, manęs neįtikino. Buvo tokių neblogų bobulyčių pabaigoj, bet kad tas pats per tą patį ten jos trypė trypė... 
Days Of Eclipse susimontavo prisistatymą muzikinio klipo konkursui. Panaudojo nemažai medžiagos, kurią filmavau aš. Mane šis video labai žavi ir pasižiūriu kasdien mažų mažiausiai po sykį. Jeigu Jums patiko, maloniai rekomenduoju balsuoti aukščiausiu įvertinimu. Jeigu ne, galite pasiskaityti komentarus ar užsiimti kita naudinga veikla. 
4-adienį vyko Pravda 1 min premjera. Kadangi jau šeštadienis, o mano bloge nėra nė vieno pikto įrašo, festivalis pavyko. Filmai daug įdomesni ir kokybiškesni nei ankstesniais metais ir nugalėtojai verti savo laimėjimų. "Giltinės liežuvis" nieko neišlošė, bet akylai sekiau žiūrovų reakciją, kuri buvo tikrai teigiama. Daug juoko, plojimų ir šūksniai už nugaros "čia tai geras". Man to pakanka. Po to sekė puikus afterpartis Meinardo, Ainio ir Evlado bendruose namuose, o po to mažiau geras afterparčio afterpartis Woo klube. 
Atsisakiau vieno darbo. Nebefilmuosiu laidos "Šeimos pinigai". Bendražygiai mane puikiai suprato ir per daug nenusiminė, linkiu jiems sėkmės.
Pagaliau, po nežinau kiek laiko užėjo įkvėpimas. Vakar iki keturių ryto montavau Gabrieliui studentscoaching'o filmuką, šiandien lėkiau į miestą pasifilmuoti trūkstamų kadrų, grįžęs toliau montavau ir jaučiau išties didžiuli malonumą. Žinoma, dar nebaigiau, bet tikiuosi tai padaryti šįvakar ir jau rytoj galėsiu ramia sąžine eiti į Kazį. Taip, į Kaziuko mugę, kur rotušės aikštėje galite sutikti mano kolegę Indrę, prekiaujančią kompanijos "Pasaulis tai muilo burbulas" gaminiais! Kiek žinau, jai sekasi neblogai. 
Šis straipsnis skurdus iliustracijų. Ką dabar sugalvoti... Pastarąsias dienas nefotografavau, dėti nuotraukas iš Italijos būtų nebeįdomu... Hm... Prieš kelionę piešiau plakato pagrindą vienam renginiui, galiu tą piešinuką įmesti. Karjeros mugei ar kam tai... Arnas paprašė:) turiu kažkur ir galutinį variantą, bet ai...