2009 m. birželio 28 d., sekmadienis

Earth song

Rodos turiu aš to laisvo laiko, o prie mėgiamų dalykų taip ir neprisėdu. Dabar, kai kompas renderina kalną video - negaliu praleisti progos.
Pamėginsiu trumpai papasakoti kas šiuo metu vyksta mano gyvenime.

Dauguma žmonių turi du gyvenimus - tikrą ir facebook'ą. Eglė užregistravo ten ZAREMBA PICTURES grupę ir įsakė man ją pildyti ar mažų mažiausiai duoti jai medžiagos. Kad nežinau ką ten dabar būtų galima dėti... Bet reikia, kad reikia tai čia faktas :)

Atlieku praktiką Starworkse sau laimingas. Man patinka grąža, kuri juntama iš karto ar bent jau labai greitai. Susibičiuliavau su bendradarbiais, su vienu net į Palangą beldžiausi per jonines, o smagiausia tai, kad gavau pakvietimų į trečio ledynmečio premjerą! Ką jau kalbėti apie visus naujus pažįstamus. Na gal apie tai kaip man ten gera kituose įrašuose, nes galiu labai išsiplėsti.

Šiaip vyksta, visko pas mane vyksta, bet norėčiau šiuokart nebūti išskirtiniu ir pagerbti pop karalių Maiklą. Visą savaitgalį varvinau akis žiūrėdamas jo klipus per MTV. Štai mano manymu pats stipriausias jo darbas:

2009 m. birželio 15 d., pirmadienis

o mano Twitter vasara!

Šian atsiskaičiau pagaliau animaciją! Viso gero, sesija!

Savaitgalį buvau b2g festivalyje, nors tik antrą dieną atvažiavau, bet įspūdžių parsivežiau už tris!

Brolis patarė užsiregistruot twitteryje, taigi galėsit sekti mano mintis, jeigu pageidaujate, www.twitter.com/zarembapictures .
Rašau įrašą iš Starworks ofiso. Mano pirmoji diena atliekant praktiką. Pamačiau, kad bus šimtą kartų sunkiau nei galėjau tikėtis - puodelius čia chebra patys išsiplauna ir kavą verda patys, o štai darbo pagal specialybę netrūksiu... Beje, darbuotojai visi labai faini, draugiškai mane sutiko, tikiuosi gerai sutarsiu, visi čia tokie savi :)

Tai su vasara Jus, jeigu kam nors irgi tik dabar prasidėjo!

2009 m. birželio 10 d., trečiadienis

Architektūra dovanų ir daug kitų naujienų

Pagaliau laisva akimirka prisėsti prie blog'o! Daug visko įvyko, o laiko kaip nebuvo taip nebuvo. Pamenat tą spam'ą, kurį visiem siunčiau? Gavau kalną pažadų ir susidomėjimų, bet geriausia tai, kad gavau ir nuotraukas kelias, taigi "Architektūra dovanų" Jūsų teismui:

Dinaros fotomontažas:

Indrės atsiųsta nuotrauka:

Ir... Mano simpatijas pelniusi.... Dalios atsiųsta nuotraukaaa! Bravo!!! Ji ir laimi šį puikų architektūrinį objektą, pavaizduotą jos nuotraukoje (party) !! :)

Labai dėkoju dalyvavusiems ir nedalyvavusiems, o dabar tęsiu įrašą toliau:)

Pagaliau mane pasiekė STOP festivalio apdovanojimai - empetrioškė be dėžutės, įskeltu stikliuku ir gyvybiškai pavojungu naudoti įkrovikliu bei tikras metalinis STOP ženklas! Labai džiaugiuosi :)

Viena draugė Eglė feisbuke įkūrė Zaremba pictures grupę! Oho kaip malonu :) Dabar tikiuosi ką nors ten papildyti ir bus galima žmones pradėti kviesti :)

Viena dėstytoja kyštelėjo lazdų man į ratus. Todėl dabar turiu skolą iš animacijos. Viena iš užduočių va štai šičia nuoroda po paveikslėliu

http://www.videogaga.lt/video?id=osdimxgddvqlhjzghe

Irrrr paskutinis dalykas, kuriuo noriu viešai pasidžiaugti yra tas, kad radau puikią vietą vasaros praktikai atlikti! STARWORKS'ai!