2008 m. rugpjūčio 5 d., antradienis

CMYK the movie

CMYK baigtas, premjera ivyko, filmas patalpintas internete.
Aprašymas:
CMYK - tai patobulinta spalvų kodavimo rūšis. Šiuo filmu stilingai koduojame dalį egzistuojančių kultūrų. Gausybė atspalvių gauname iš keturių CMYK spalvų, o štai begalę kultūrų iš vieno - žmogaus individualumo

Malonaus žiūrėjimo

4 komentarai:

Karolė rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Karolė rašė...

Fainai. Jėga. Man patiko. Ir Meinardą atpažinau ;D

Meinardas rašė...

Tai labai profesionalus darbas! Spaudziu deine ir linkiu tobuleti su kiekvienu filmu vis labiau. Pazanga matau, pazistu tave jau senai. Filmo techniniai aspektai yra auksciausio lygio. Montazas labai geras. Hollywoodiniai ilgi titrai man labai patiko. O del istorijos cia jau kiekvienam individualiai:) as asmeniskai gozejausi kameros svelniu plaukimu, bet akis kiek dirgino tas , kad atsiranda staigus kadru keitimasis. Man tai pasirode didelis kontrastas viso filmo metu. Pati istorija pateikta labai siuolaikiskai. Tik gal kiek filmas patemptas, as ji trumpinciau per puse, kai kuriuos momentus ismesciau, nes jie daug kur kartojasi. Ir pasalinciau visas scenas, kur matosi tavo motociklo ar kameros seselis.
Bet pats filmas yra tikrai ne megejisko lygio. Tobulejimui ribu nera. Tikiu, kad po kokiu 5metu uzimsi auksta posta kino pasauli.
Sekmes.

Šarūnas rašė...

Zaremba - tai zmogus, turintis svajone.