2010 m. gruodžio 19 d., sekmadienis

No taxi

Penktadienį atsidūriau gana keblioje situacijoje. Buvau aiškiai suplanavęs grįžti iš Plėjaus antrą... vakaro. Takso prisikviesti neįmanoma, galų gale be perstojo skambinėti kaip į kokią radijo stotį senais laikais paprasčiausiai šalta. Lendi vidun (kur neprisiskambinsi dėl triukšmo), sušyli, eini laukan, vėl bandai, po kelių mėginimų pasidaro aišku - eiti vidun ir lošti stalo fūlę. Penktą ryto prisiskambinti nepavyksta, už tai viena kolegė, kuriai reikia į Grigiškes (toli), džiaugiasi išsikvietus Martoną (brangiausią vežėją). Galiausiai pamatau žmones IŠlaipinantį taksą ir pajamu jį. Ratais parveža namo. Nevažiuosiu į miestą be mašinos vakarais iki Trijų karalių. Nebent Rokis bus su mašina. Arba Einaras su Rokio mašina. Šeštadienį dauuug miego, sutvarkomi keli reikaliukai ir skaitoma knyga.
Už tai man labai patiko sekmadienis. Saldžiai išmiegojęs bei skaniai papusryčiavęs ėjau lošti stalo teniso. Tiesą pasakius seniai užsiėmiau su draugais kokia nors išties prasminga pramoga. (nuotraukos feisbuke). Užėmiau trečią vietą. Niekaip nepavyko aplošti Giedrės, todėl finalo ragauti neteko, už tai bronza irgi džiugino - aplošiau tikrą žemaitį. :)













Sugalvojau dar keletą pramogų, kurios nekainuoja labai daug, o atsisakius vieno kito bokalo alelio išvis atsiperka arba dar geriau, linksmintis tampa pelninga!
Čiuožinėti ant ledo, žiemos nusileidimų nuo kalvų pramogos (rogutės, slidės, snieglentės, padangos, linoleumas, kiti pašikniukai), laipiojimas alpinizmo salėje, flashmob'as, išvyka traukiniu vardan išvykos traukiniu, leisti aitvarus, vestuvės (tik ne mano) ir t.t. - pramogas galima tęsti ir tęsti. Jeigu žinote daugiau originalių pramogų, galite pasidalinti komentaruose :)

2 komentarai:

Unknown rašė...

aha, dar galima ishsilieti leda paciuzom arba su dviraciu ant uzhsalusio ezero

Filmuojusvente.lt rašė...

arba galima nusiimti padangas ir bus toks pačiūžinis dviratis :)