2011 m. kovo 13 d., sekmadienis

Rato reklama

Susipažinau su pora linksmų vyrukų Kostia ir Andrej. Nutarėm pamėginti sukurti reklamą. Andrei pasiūlė idėją, kuriai negalėjau atsisakyti. Kitą dieną chebrytė iš dviračių parduotuvės už užstatą pasiskolino ratą, ėmėm ir nufilmavom. Reklama nėra tikra, bet įdomu tai, kad kiek teko ieškoti, taip ir neradau reklamos, kur reklamotų tiesiog... Ratą. O jį visi naudojame.. :)

Filmavom vieno universtiteto Vilniuje studijoje. Turėjom tris modeliuojančias šviesas (t.y. iš pažiūros per mažai ir per silpno apšvietimo), dėžių (ant kurių užtiesėm juodą medžiagą, uždėjom ratą), aklinai tamsią patalpą ir Dimai paskambinau, paklausiau ar galėtų paskolinti filmuojantį fotiką, nes turėjom problemų su savuoju, po 15 min jo fotikas jau buvo mano rankose. Vėliau dar užtruko teksto gryninimas, tekstą vyrukas iš "ruskoe radio" perskaitė ir atsiuntė, o brolienės draugė išvertė į anglų kalbą, kad skambėtų "reklamiškai".

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Puikiai!

Gabriele rašė...

Labai gražu :) be tų pastabėlių, kurias paminėjai (mažoka šviesos), dar pridėčiau, kad lietuviškas tekstas galėtų būtų tobulesnis, pvz nenaudojant antrą kartą žodžio ratas, o tiesiog sakant ".., bet ir jam reikia reklamos" :) Bet tai super, kad idėjos ne tik kuriamos, bet ir įgyvendinamos - ant laikosi pasaulis :)

Darius rašė...

O aš sakyčiau, kad truputi pergreitai keičiasi apšvietimas ir filmavimo kampas. Man kaip paprastam žmogeliui tas krito į akį, norėtųsi kažko švelnesnio šitam stiliui. O šiaip jau tai labai patiko, gera idėja ne vien dėl rato, bet ir pats reklamos stilius. Super :)