2008 m. rugsėjo 24 d., trečiadienis

Paryžius - Nida

Nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Kai man nesiseka nenusimenu, o triumfo akimirką nešokinėju iš džiaugsmo, tad ramiai pranešu: mano ir Vytauto kurtas filmas CMYK iveikė abu atrankos etapus ir atstovaus Lietuvą Prancūzijoje renginyje, pavadinimu "European Forum on Youth and Moving Images".
Su šiuo filmu-klipu jau dalyvavome Panevėžio festivalyje "Aš + miestas = kinas", festivalyje Kaišiadoriuose bei keli festivaliai laukia priešakyje. Dar nieko nelaimėjome.
[2008.09.23 19:40:51] Audrone repere sako: kaip sakant tevynej genijum nebusi:DD
Gal ir nebūsiu, bet į Paryžių skrendam nemokamai ir gyvensim ten už dyką mes (aš su Vytu), o ne kas kitas :)

Neseniai grįžau iš Nidos. Neįdegiau. Dalyvavau tarptautiniame workshop'e su keliais grupiokais ir studentais iš užsienio šalių. Sukūrėme truputėlį filmų... Jei tik Tadas įkels savajį į internetą, būtinai Jum parodysiu. Ir parodysiu savąjį, kurį kūriau drauge su Žemaičiu ir Olandu. Nemanau, kad tai bus tobulas kūrinys, bet vieną kitą geresnį kadrą tikrai pažadu. Gal intrigą sukels Ruurdas gintare? :)


Nidoje atsirado krautuvė, kur už 150lt užstatą mum paskolino du gintarus (filme panaudotas tik vienas), kruių bendra vertė 500lt! Ačiū jiems.

Pasaulis yra sugedęs telefonas. Pagalvokite kodėl.

Ačiū

Komentarų nėra: