2010 m. rugpjūčio 25 d., trečiadienis

Krikštynų laikraštukas

Sykį Brolienė pasiteiravo ar pažįstu ką nors, kas galėtų sumaketuoti Krikštynų laikraštuką. Net nežinojau, kad tokie būna, bet išsiaiškinęs kas tai yra, supratau, kad galiu aš. Paprastai tokie laikraštukai būna labai neskoningai primarginti, visokių ornamentų, soskių, tragiškų šriftų prifarširuota, taigi pasiūliau šį tą naujo - krikštynų žurnalą. Toliau apžvelgsiu maketą, bet pradžiai paminėsiu, kad galutinis variantas, t.y. leidinys, nepaliko abejingų ir praturtino krikštynų šventę kaip reikalas. Beveik paraudau nuo liaupsių :) "Čia Martynas darė!", "maniau bus toks šiaip, du lapai nespalvoti, o čiaaaaa.." "nu šaunuolis, tikrai".
Jeigu Jums reikia kokia ypatinga proga kažko panašaus, rašykite zamartis@gmail.com , tarsimės, kartu generuosime naują idėją, gal net duosiu žurnalo originalą pavartyti:)
Atsiprašau už taip vadinamus "water marks'us", bet kadangi daug kūdikio nuotraukų, nenoriu, kad kas jas iškirpinėtų ir naudotų kur nors. Atsarga gėdos nedaro.

Viso užsakiau 8-ias kopijas, spauda kainavo ~150Lt, bet išliekamoji vertė didesnė. Įsivaizduojate, Jūs jau suaugęs, atsidarote kokią prisiminimų skrynią, o ten - Jūs pats, visai mažytis, prifotografuotas ir apie Jus visko prirašyta.
Spauskite ant viršelio ir atsidarys albumas su visu leidinio maketu.

3 komentarai:

Dalia rašė...

Nagi šaunuolis Martynai :) labai puikus maketas :D

Filmuojusvente.lt rašė...

na gi ačiū, Dalia :)

miglius rašė...

aciu!