2011 m. balandžio 12 d., antradienis

Parduodu riedučius

RIEDUČIAI PARDUOTI. Pardaviau per tris dienas - nedėjau skelbimo niekur, tik šitą blog'o įrašą ir į feisbuką ir sužymėjau visus draugus, kurie susiję su riedėjimu. Tokiu būdu mane susirado bachūrėlis, kuris kaip tik šitų riedučių ir ieškojo. Nauda visiem:)

Parduodu (jau nebeparduodu) naujus "Powerslide Metro" riedučius. Freeskate stiliaus. Labai kokybiški ir patvarūs, 45-o dydžio (44-ai kojai, riedučiai paprastai perkami vienu dydžiu didesni nei šiaip batai). Puikiai tinka riedėti gatvėmis laisvu stiliumi, slalomui, gatvės rituliui - trumpai tariant viskam, kuo galima užsiimti norint smagiai riedėti. Jeigu esate pradedantysis, nepirkite "prastesnių" riedučių "pradžiai", nes jeigu esate apsisprendęs riedėti, tikrai Jūsų poreikiai didės ir pastarieji taps nebetinkami (kalbu iš patirties). Spauskite ant paveikslėlio jei norite matyti viso dydžio.

Powerslide FSK Metro Promo from 2009 from Powerslide Poland on Vimeo.

Taip jau gavos, kad nepataikiau su dydžiu pirkdamas internetu, sau užsisakiau kitus, jais ir važinėju bei džiaugiuosi. Beje kaina 400lt, iš parduotuvės kainuos 550Lt, turiu visus mokėjimo kvitus, kaip matote - komplektacija pilna, taip pat ir garantija metam. Jei žinote kas ieško riedučių, pasidalinkite, ačiū :)

Komentarų nėra: