2008 m. lapkričio 10 d., pirmadienis

Žalias "Skalvijos" sezonas

Praitame straipsnyje patalpintą reklamą galėsite pamatyti 11d. 17val. atvykę į "Skalvijos" žaliąjį seansą.

Trumpa informacija iš Skalvija.lt
„Skalvijoje“ rodomi „ekologiniai“ kino seansai, į kuriuos žiūrovai patenka pristatę tam tikrą kiekį perdirbimui tinkamų atliekų.
Iniciatyva, kurios šūkis – „geras kinas už gerus įpročius“, siekiama įsijungti Lietuvoje prasidėjusį judėjimą, skatinantį gyventojus susimąstyti apie mus supančią aplinką, gerbti gamtą ir jos išteklius, gyventi sveikai, ekologiškai, o kartu ir ekonomiškai.
Lapkričio 11 d. 17 val. – „Adomo obuoliai“ (rež. Anders Thomas Jensen, Danija), surenkama 5 galvaniniai elementai ir 1 naudotas savaiminės eigos arba elektroninis vaikiškas žaislas.
Atliekos, už kurias filmą bus galima pažiūrėti nemokamai, „Skalvijoje“ bus renkamos likus valandai iki kiekvieno akcijai skirto seanso.

Išsamus filmo aprašymas
Lapkričio 11 d. – 17 val.

Vienišu keliuku geltonais laukais važiuoja autobusas. Jo laukiantis kunigas Ivanas, pasitinka dar vieną išbandymą – iš įkalinimo įstaigos anksčiau paleistą neonacį Adomą. Provincijos kunigas naujoką apgyvendina šventoriuje kartu su buvusiu tenisininku alkoholiku Gunaru, benzinų kolonėlių vagimi arabu Kalidu ir nėščia moterimi Sara, bijančia neįgalaus kūdikio gimimo. Kiekvienas jų čia turi savo užduotį. Adomas privalo iškepti obuolių pyragą. Tačiau į šventoriuje augančios vienintelės obels vaisius nuolat kažkas kėsinasi. Kunigas Ivanas ir Adomas mėgina aiškintis, ar tai Dievo, ar Šėtono siunčiamos užduotys. Vieno populiariausių Danijoje filmų leitmotyvas - “How deep is your love?”, skambantis grupės “Take that” balsais, kiekvienąkart padeda kunigui Ivanui atlaikyti smūgį į kitą skruostą.

Mano mėgstamiausias filmas.. :)


Kas pažįstat Ruurd'ą iš VTDK, nepanašus jis į tipelį nuotraukoj? ;D

Komentarų nėra: