2009 m. vasario 16 d., pirmadienis

02 šešiolikta

Ko dar nepasveikinau tai su vasario 16-ąja visus - Lietuvos Valstybės atkūrimo diena!

Papasakosiu tokį dalyką: labai man atsibodo savo kambaryje sėdėti ir miestietišką orą kvėpuoti, todėl vakar vakarą išvažiavau į  kaimą atvėsti. Ir kažkaip nesisekė man išvažiuoti, turėjau išrenderint vieną video ir važiuot, tada paaiškėjo, kad ne tą video išrenderinau, teko vėl laukti. Tada kai galų gale išvažiavau, užsukęs į parduotuvę prisiminiau, kad nepaėmiau raktų nuo kaimo. Grįžau. Bevažiuodamas antrąkart pusiaukelėje prisiminiau, kad nepasiėmiau mašinos dokumentų, bet nebegrįžau jų pasiimti. Nuvažiavau, atsinešiau teliką, turėjo gerą koncertą rodyti, bet maitinimo laidą namie palikau. Nieko tokio, planui B atsivežiau porą knygų, bet jas skaityti tingėjau. Turėjau sąsiuvinį studijoms ruoštis, bet ir jo atsiversti nenorėjau. Kuprinėje dar buvo kompanijos "Pasaulis tai muilo burbulas" muiliukų, kuriuos norėjau nufotografuoti natūralioje aplinkoje, bet neprisiverčiau. Taigi sėdėjau,kramsnojau sausainius, ragavau slyvų sulčių, kūrenau židinį ir laiks nuo laiko kepiausi zefyrus.

Liepsna užburia - nežinau kiek laiko į ją žiūrėjau. Naktį ėjau kur karaliai pėsti vaikšto. Aplinkui nė gyvos dvasios. Matosi tik tiek, kiek namo fasadinė lempa apšviečia ir sniegas atspindinuo jos.

Danguje žvaigždžių nesimatė. Ufonautų tuo labiau. Tikriausiai vieno visam kaimui per akis. Atsiguliau ir miegojau 15 valadnų. Pabudau, nes veidas apsivilko kubo formos ledo gabalu. Pasirodo ir židiniui reikia malkų. Jeigu paskutinį sakinį persakitytų Mikalajūnas, pabrauktų raudonai, parašytų "st" ir kirstų per pažymį. Atsikėliau ir patraukiau namo. Sustojau per vidurį tilto, atbulas nuvažiavau iki jo pradžios ir pastatęs automobilį nutariau dar keletą minučių pafotografuoti. Nieko per daug ypatingo neužfiksavau. Tik gražius laiptus. 

Grįžau sėkmingai. Dabar teoriškai turėčiau pabaiginėti piešti plakatą vienam tokiam renginiui... Šiandien deadline'as. Kai užsakovas paklausė kaip man sekasi, pasakiau, kad jeigu neklystu, pagal civilinį kodeksą pirmadienis yra iki vidurnakčio. Tai jį labai prajuokino. Hm. Liko valanda. Ar spėsiu? Ne. Ar darysiu? Gal. Ar eisiu miegoti? Būtinai, juk rytoj kūno kultūra! Svarbu, kad viską nuveikčiau iki ketvirtadienio.

Daugiau nuotraukų: http://picasaweb.google.com/zarembapictures .

3 komentarai:

Dalia rašė...

Savo neprofesionale neprofesionalo akimi matau pažanga nuotraukose :) o ta juodai balta, tai labai labai labai

Milda. rašė...

Ir tave su vasario 16 :)

Filmuojusvente.lt rašė...

ou jėėė Ačiū, Dalia :D