2009 m. gegužės 17 d., sekmadienis

Labdaros akcija

"Tiek nedaug tereikia". Taip vadinasi neseniai įvykusi akcija Vilniuje, kurios metu vaikai iš vaikų namų ėjo į kiną, lankėsi teatre, gavo dovanų, bendravo su įžymybėmis, buvo filmuojami ir fotografuojami. Aš irgi su tais vaikais bendravau, dariau jiem gerą, dėl to jaučiuosi ypatingai. Taip pat šis projektas buvo panaudotas kaip atsiskaitymas vieno studento, kuris ir organizavo renginį, ISM'e. Mano savimylę išties paglostė tai, kad po pristatymo dėstytojos komentaras buvo: It's a great movie! Someone did a great job! Bučiau buvęs labai pamalonintas, jei atsakas į komentarą būtų "Filmo autorius šioje auditorijoje, ana ten". Na nesvarbu, man pasakė aiškiai: "ne tu tai kas nors kitas būtų nufilmavęs". Taip kad, ko gero, nėra čia ko pūstis ir pripažinimo tikėtis. Kas nors kitas būtų nufilmavęs.

3 komentarai:

Karolė rašė...

Bet nufilmavai TU. Ir tas pasakymas "ne tu tai kas nors kitas būtų nufilmavęs" ginčytina, nes gal jis būtų blogiau nufilmavęs, kitaip, kitokios idėjos. O tik tavo dėka, jis atrodė būtent taip :)

Meinardas rašė...

Išuš dar tavo didinga valanda :)
Nesikrimsk :) Juk padarei ne tik gerą darbą, bet ir susukai superinį filmą! Ir nepasiduok.

Nepamirsk rašė...

Svarbiausia turet pinigu, tada duot truputi ju vaikams ir daug aiskint, kad visi kiti prisidedantys, tokie, kurie ideda savo laika neturedami pinigu ir neturedami uz tai grazos (pvz Martynai tu), yra shudai palyginus su bapkiu turinciu/ideja sugalvojusiu arba belekaip kitaip labiau prisidejusiu ir graza gaunanciu zmogumi (i.e. atsiskaitanciu ism). Cia siaip hipotetine situacija ir nieko nesiekiu tuo pasakyt. Patarsiu tik tai: mokek atskirti, kada verta kreipti demesi i tokius zodzius, kada ne.