2009 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

Animacinis filmas!

Jau seniai nebuvau sukūręs animacinio filmuko. Va kodėl sesija yra gerai - neturi kur dėtis ir dirbi. Multikas, skirtas 3D paskaitos atsiskaitymui, kurtas keturias dienas.Kažkas su formatais man negerai, nesuprantu, viską darau kaip ir anksčiau, bet įsikėlė video tik, nepatikėsit, videogaga! Jutūbėj ir vimeo pasirodys vėliau, o dabar turim ką turim, svarbu video tas pats kad ir į kokį grandą būtų įkeltas. Ir dar video į ką aš su grupioku Einaru iškeičiame brangias sesijos valandas, skirtas mokslui, mes lošiame grikį!
Paaaagaliau Jutūbė ir Dailymotion leido įsikelti! Kaip gerai. Tai va pristatau arbatinuką:
O kadangi videogagos pleiris kažkos neaiškus, duodu nuorodą į grikį:
http://www5.videogaga.lt/video#dm.id%253Dview%2526dm.v%253Dougwiffdygwznisycl

5 komentarai:

Dalia rašė...

Super :D man labai patiko :)

Karolė rašė...

Multikas utopinis. Žvengiau :D
O apie soksą jau sakiau. Labai labai nais ;)

zharnoldas rašė...

propaguoja smurtą. kodėl beveik visi multikai taip?

Filmuojusvente.lt rašė...

Ačiū Dalia ir Karole :) Manau įtaką daro vaikystėję gilią nuospaudą palikęs vienas žiaurus filmas "Karšta sriuba" ar kažkaip panašiai

Meinardas rašė...

Martynai, padarei filma, kurio scenarijus geras, bet išpildymas yra pakankamai prastas. Net pats tai pastebi:,,Žinoma, yra techninių aspektų, kuriuos tobulinti tikrai yra kur, bet taip, aš tinginys".
Manau pasedejes dar keleta dienu, butum ta ispildyma nuostabiai gerai padares. O jei manysi, kad esi tinginys, tai nuo to nei tau, nei ziurovui geriau nebus...

Pasakei viena sakini:,,Modeliavau modeliavau aš visą parą tą virtuvę, o filmuke jos kaip ir nesimato.". O kodel nesimato? Juk laisvai galima atskleisti ta grozi pasitelkus ne tik stambius planus, bet ir bendrius, kas aprebtu visa virtuve, taip ziurovui leisdamas pailseti nuo stambiu vaizdu ir pasigereti nuostabia aplinka, kuri isties mane nustebino savo detalumu.

Dar vienas dalykas. Jau sakiau, kad titrai cia nera patys geriausi, o ir fontas parinktas visiskai defoltinis. Dbr titrai tik tokie, kad parodytum, jog moki modeliuoti 3d. As tavo vietoj ir spalva buciau uzdejes ir kazkaip solidziau pateikes.. pagal filmo nuotaika.

Dar tikriausiai pastebejai, kad jo formatas istemptas. Kaip cia taip? buvo 16:9, dabar 4:3..... Juk visos tos smulkmenos labai i aki krenta. Sakau is patirties. Pats turiu pabaiges pora filmu, kuriuos laisvai galeciau deti i interneta, bet noriu juos "islaizyti". Grazus vaizdas akims daug ka duoda. Pamastyk apie tai.

Tiek prirasiau ne todel, kad noreciau suvaryti tavo darba, bet tik todel, kad zinau, jog gali zymiai geriau. Juk toki nerealu dokumentini filma apie vaiku susitikima su garsiais zmonemis padarei. O cia emei ir belenkaip. Zinau, paskutinem dienom prisedai prie jo, kad atsiskaitytum destytojams, bet niekas tau neliepe jo kelti iskart i interneta ir rodytiti paprastam ziurovui.. Gali pykti ant manes, bet budamas vienas is geriausiu tavo draugu pasakysiu tiesa, o ne graziai liaupsinsiu ir girsiu, jog esi nuostabus sio filmo atzvilgiu. Tu esi nuostabus, bet ne siuo filmu. Aisku galetumei tikrai prisesti ir padaryti taip, kad butu smagu vezti po visus festivalius. Juk istorija gera, bet apvilka nelabai.
Jei nori, as tau net padesiu:)