2009 m. gruodžio 13 d., sekmadienis

Priežasčių top 5

Šiame įraše pateikiu priežasčių Top 5 kodėl šis savaitgalis man buvo ypatingas:

Pirmoji yra ta, kad kažkas atvažiavo manęs aplankyti. Tiesiai iš Kembridžo traukiniu atdardėjo Gedas. Traukiniu ir išdardėjo.
Antroji yra ta, kad sutikome naujuosius metus. Tikrai taip! Kadangi šis savaitgalis yra paskutinis mum, Erasmusam, šiais metais (trečioji priežastis), Ispanai surengė naujųjų metų vakarėlį. Vargeli kas dėjos. Gal trisdešimt Ispanų ir keli kitašaliai. Ketvirtadienį, po vienuoliktos valandos vakaro susirinko Centre prie garsiosios bloge aprašytosios Katedros. Viskas tęsėsi iki kokios pirmos ar gal net antros valandos nakties, Ispanai valgė vynuoges, šaudė šampaną, dainavo, plojo įvairiausius ritmus ir šoko, triukšmas buvo neapsakomas (kai virtuvėj penki Ispanai sėdi jau sunku išbūti). Aš tai laukiau kada atvažiuos policijos furgonėliai ir visus gražiai supakuos. Ir nieko. Neatvažiavo, patys visi išsivaikščiojo po klubus, pubus ir barus. Visgi atmosfera buvo neapsakoma, nebijo Ispanai šalčio, jie patys dega savo temperamentu ir teigiamom emocijom.
Penktadienis buvo labai ramus, bet šeštadienį (ketvirtoji) paskutinysis šių metų vakarėlis Barake. Tai Ispanai vėl dainavo ir šįkart ant biliardo stalo šoko! Dar Lenkus įkalbėjau "hey sokoly" užtraukti (aš jiem padėjau šūkaut "hey-hey" dalį) .Ispanam labai patiko. Prašė ir Lietuviškų dainų, bet...
Penktoji. Sekmadienį pražioplinau parduotuvę, kuri užsidaro gana anksti ir išalkau. Ką daryt tokiu atveju... Mate'as iš Vengrijos sakėsi turįs kalną konservuotų produktų ir nesidrovėčiau užsukti pasivaišinti. O štai Rusaitės Maša su Daša sako "paidiom pakušaem". Nu gerai, galvoju, bet kad mes tik bulvių teturim... Nė velnio! Pagamino gardžiausios žuvies file su bulvėmis ir sūrio padažu! Primaitino kaip priklauso :) Pasirodo man vis dar sekasi.
Tik va suabejojau "H&M" drabužių parduotuvės gaminių kokybe, kadangi prieš mėnesį pirktas megztinis ėmė ir išsiardė horizontaliai per nugarą ir išsižiojo! Plonas, bet labai šiltas, parsivešiu, užsisiųsiu ir namie nešiosiu:)

3 komentarai:

Tadas rašė...

O H&M kojnėse skylučių dar neatsirado? :)

Meinardas rašė...

gerai, kad rasai. abai gerai.

Filmuojusvente.lt rašė...

Laukiau kada paklausi. Dar neatsirado :)
Rašau, nes man patinka:)