2010 m. gruodžio 21 d., antradienis

We don't need no water

Pristatau penktąjį akustinį video. Days Of Eclipse - Burn. Filmuota Vilniaus mažajame teatre.
Tą dieną baisiai snigo. Baisiai gražiai, bridau per pusnis apsikrovęs įranga, kapišonas užkritęs ant akių, kliudžiau turbūt visus praeivius. Kai atėjau muzikantai jau buvo įsikūrę ant laiptų. Susidėliojau stovus, lempą, skėtį, kamerą, mikrofoną ir gan greitai susisukom. Tik buvau kažkoks nesavas. Vienas dublis - pamiršau įjungt mikrofoną, antras dublis - pamiršau įjungt garsą įrašinėjančią kamerą, trečias dublis - pabaigoj suskambo mano telefonas! Pakartojom, bet šis dublis išėjo už visus geriausias ir kadangi melodija toli gražu ne koks "I gotta feeling" ar "memories", o smagi vaikiška dainelė, nutarėm taip ir palikti, kaip džiouką:)
Dėkoju Aleksui, Stasui ir Mortai (ir DOE apskritai) už parodytą iniciatyvą ir idėjos palaikymą, Rokiui už tai, kad varė su manim į filmavimą, pafotkino ir taip pat yra idėjų žmogus bei Einarui, kuris skolina objektyvą noriai.


Cituoju Mortos post'ą (pilnas post'as čia):

"
Įrašinėjant naują albumą atsirado daina Burn. Kiek vėliau supratome, kad dainos pagrindinė idėja idealiai atitinka Zarembos projekto idėją. Burn – tai daina apie momentą, kai jauti, kad tavo viduje gimsta kažkoks stiprus jausmas – atspalviai gali būti įvairūs: ir nenumaldomas pyktis, ir svaigulys, ir noras šokti ir rėkti iš džiaugsmo ar nevilties – tas nesuprantamas jausmas, kurį gal kai kas pavadintų drive‘u, tas drive‘as kuris priverčia tave degti iš vidaus. "
nuotraukos autorė Anna Ozerova

"Šį kartą nusprendėme sugroti kuo minimaliau, atsižvelgiant į tai, kad dainą reikėjo filmuot vienu dubliu, nusprendėme net nerepetuot – laikėmės Martyno idėjos iki galo: gyvas, spontaniškas atlikimas, kaip jausmai kurie gimsta vienai akimirkai, trapūs ir netobuli."

1 komentaras:

Meinardas rašė...

Labai džiaugiuosi šia Martyno idėja filmuoti akustinius grupių pasirodymus gyvai :) Liuks :) Nesustok:)))