2009 m. kovo 28 d., šeštadienis

Bronzos

Esu lankęs beveik visas įmanomas sporto šakas/būrelius - beveik viską, bet sportinių medalių neturėjau nė vieno. Šį šeštadienį iš badmintono varžybų grįžau su dviem identiškais medaliais, t.y. 3-ios vietos už žaidimą dvejetuose (2 prieš 2) ir trečios vietos vienetuose. Gal neminėsiu, kad žaidžiau B grupėj, o ne A, bet faktas išlieka faktu. Dar tikrai neįsiprofinau A lygai, ką jau kalbėti apie treniruočių "lankomumą". Naiviai tikiuosi, kad užsidegimas tobulėti neužges taip pat greitai kaip noras mokytis paaiškėjus semestrų rezultatams. 
Susipažinau su keliais labai įdomiais žmonėmis. Velnias kaip negerai, kad dar neturiu vizitinių! Mano grupiokas Andrius jas maketuoja, šią savaitę įspausiu jį į kampą. Kadangi ZP blog'as artimas menams, o dauguma skaitytojų tolimi badmintonui, pademonstruosiu medalius ir šią temą užrauksiu. Ko gero iki kito įrašo: 

Nors ZP fanų būrys negausus, bet liautis stebinti savo kūrybiškumu tikrai neketina. Dar vienas akibrokštas feisbuke, šiuokart autorė Rūta berods... :) Įsižiūrėkite, pilna visokiausių detalių smulkmenėlių, kurios tikrai prajuokina :)

Negražiai čia pamelavau, bet apie badmintoną tęsiu dar šitam įraše: dėkoju savo naparnikui Vyšniauskui su kuriuo koja kojon žengdami dvejetuose pasirodėm visai neblogai. Į pabaigą gerai susižaidėm! Ir mano plaštaka atsiprašo, kad gavus iš raketės netyčia ją sulaužė :)

3 komentarai:

Karolė rašė...

Sveikinu ;D
Fainai turėti fanų, ane? ;D

Filmuojusvente.lt rašė...

Dėkui :) mhm, faina :)

Meinardas rašė...

As tai irgi labai dziaugiuosi :)