2009 m. birželio 10 d., trečiadienis

Architektūra dovanų ir daug kitų naujienų

Pagaliau laisva akimirka prisėsti prie blog'o! Daug visko įvyko, o laiko kaip nebuvo taip nebuvo. Pamenat tą spam'ą, kurį visiem siunčiau? Gavau kalną pažadų ir susidomėjimų, bet geriausia tai, kad gavau ir nuotraukas kelias, taigi "Architektūra dovanų" Jūsų teismui:

Dinaros fotomontažas:

Indrės atsiųsta nuotrauka:

Ir... Mano simpatijas pelniusi.... Dalios atsiųsta nuotraukaaa! Bravo!!! Ji ir laimi šį puikų architektūrinį objektą, pavaizduotą jos nuotraukoje (party) !! :)

Labai dėkoju dalyvavusiems ir nedalyvavusiems, o dabar tęsiu įrašą toliau:)

Pagaliau mane pasiekė STOP festivalio apdovanojimai - empetrioškė be dėžutės, įskeltu stikliuku ir gyvybiškai pavojungu naudoti įkrovikliu bei tikras metalinis STOP ženklas! Labai džiaugiuosi :)

Viena draugė Eglė feisbuke įkūrė Zaremba pictures grupę! Oho kaip malonu :) Dabar tikiuosi ką nors ten papildyti ir bus galima žmones pradėti kviesti :)

Viena dėstytoja kyštelėjo lazdų man į ratus. Todėl dabar turiu skolą iš animacijos. Viena iš užduočių va štai šičia nuoroda po paveikslėliu

http://www.videogaga.lt/video?id=osdimxgddvqlhjzghe

Irrrr paskutinis dalykas, kuriuo noriu viešai pasidžiaugti yra tas, kad radau puikią vietą vasaros praktikai atlikti! STARWORKS'ai!

Komentarų nėra: