2008 m. spalio 15 d., trečiadienis

Saulės Kliošas - Energy

Pristatau naują vaizdo klipą. Sukūriau savo malonumui. Ko gero reikėtų pristatyti, aprašyti ir šiaip ką nors apie gyvenimą papasakoti, bet labai jau nesirašo. Gal readguosiu ir papildysiu straipsnį vėliau. Turbūt, kad ne, bet reikia blog'o neapleisti, nes vieną dieną neparašau ir automatiškai savaitei užraukiu jei ne ilgesniam laikui. Na va, ir vėl pradedu jausti malonumą rašyti. Taigi, trūkt už vadžių vėl iš pradžių! ;D
Pristatau naują vaizdo klipą. Saulės kliošas - Energy. Viskas prasidėjo dar vasarą, kai po koncerto prisėdau prie muzikantų staliuko ir susipažinau su grupe. Atrodytu poelgis keistokas, bet tikrai į naudą. Neseniai taikomųjų technologijų paskaitos dėstytojas Gaižauskas uždavė įdomų darbą. Sukurti interaktyvų projektą, kurio įkvėpimo šaltinis būtų interviu su muzikantu. Tuo metu nebuvau paskaitoje, bet man paskambino dažnai mano blog'e minimas personažas Šarūnas ir pranešė, kokiai komandai (darbas grupelėse) esu priskirtas. Kolegos grupiokai žino kas man geriaisia. Tai va... kas toliau.. Paskambinau vieną vakarą Kliošo būgnininkui, susitarėme dėl susitikimo ir jau tos pačios savaitės trečiadienį visa dizainerių gvardija įsiveržė į repeticijų salę. Ėmėme (o gal reikėtų sakyti jamėme) interviu. Klausimai ir atsakymai dar nespėjo mūsų įkvėpti, bet po viso šio reikalo paprašiau atlikėjų sugroti kokią nors dainą. Sugrojo. Ir ne vieną, o tris kartus. Leido įrašą iš koncerto ir atliko kūrinį ant viršaus gyvai. Galiausiai atsidėkojome saldainiais ir laimingi išvykome namo.
Ilgai netrukęs puoliau montuoti. Iš pradžių sekėsi prastai, bet kelis kartus ilgesniam laikui atsitraukęs nuo darbo ir šviežia galva pažiūrėjęs į montuojamą medžiagą štai ką sukūriau:

Saules kliosas - Energy from Martynas Zaremba on Vimeo.
Dabar dar apie gyvenimą papasakoti? Gal jau kitame straipsnyje.

3 komentarai:

Karolė rašė...

Puikus klipas! Šaunuolis! :)

Meinardas rašė...

10 balu ir ne maziau!
Tobuleji,Martynai.
mane tikrai suzavejo sis klipas :)

Unknown rašė...

saunuolis:)fainas.nors man labiau patiko pirmas tavo klipas kur animacijos buvo:D