2008 m. spalio 28 d., antradienis

Skaitytojų mini straipsniai pagal praitą įrašą

Indrė [bendramokslė]:

Kodel zmones mano, kad su jais elgiamasi neteisingai? Ogi todel, kad viskas slypi poziuryje :) Zmogus pats sau susikuria kazkokia situacija esant teisinga arba neteisinga. O patikejus, kad niekas be priezasties nevyksta ir pasaulis - tartum didelis voratinklis ir kad visi turime savo lemti, karma - gaunasi, kad nieko nevyksta neteisingai, nes nera to blogo, kas neiseitu i gera ir jeigu vienas zmogus tikrai neteisingai pasielgia kito zmogaus atzvilgiu, tai priesgyniavimas, piktinimasis, sokinejimas, rekimas, arba begimas nuo situacijos viska tik komplikuoja, ir toks kelias yra negeras. O ka daryti? Ogi sugebeti i viska reaguoti ramiai, susitaikyti, svarbiausia - atleisti. tada zmogus pats tartum pereina i kita , 'aukstesni' lygmeni, kuomet nejauciamas kersto troskimas, ituzis, nemeile artimui ar draugui. kuomet visa teisinga :)
Karolės ir Alinos mix'as [fanės]:

10 priežasčių dėl ko verta būti Zarembos fanu:

1. Zaremba yra mielas.
2. Zaremba yra protingas.
3. Zarema komunikabilus
4. Zaremba padarė „For The First Time“ dainai klipą.
5. Zaremba turi gerą skonį.
6. Zaremba originalus.
7. Zaremba rašo įdomų blog‘ą.
8. Būti Zarembos fanu tuoj taps labai madinga.
9. Zaremba yra laisvas.
10. Zaremba yra linksmas.

Aistė [kolegė iš "Skalvijos" projektų]:

Vakar atsikėliau ir supratau, kad man visko jau per daug. Būtent dėl tos priežasties šiandien pasidariau dieną pavadinimu – „Diena – viena“. Viską, ko niekada nesu darius viena – dariau viena. Išsijungiau telefoną, buvau viena sporto klube, viena ėjau į kiną, viena papietavau „čiliake“, viena buvau parodoj, viena gėriau kavą, viena atsisėdus ant šlapio suoliuko skaičiau knygą ir šalau. Vaidenosi, jog visi į mane žiūri, visą laiką. Galiausiai, važiuodama namo pasijutau tokia vieniša, kad atrodė, jog tuoj tuoj apsiverksiu. Kol ėjau nuo stotelės, pradėjo pulti visokios beprotiškos mintys, gal net ir balsus galvoj girdėjau. Ta proga, grįžus namo, įsijungiau telefoną ir parašiau, turbūt, VISIEM. Pažadu sau, daugiau jokių nesąmoningų dienų sau, dienų atsiribojimui ar panašiai, taip ir išprotėsiu vieną kartą.


Labai dėkoju parašiusiems :) Jeigu yra daugiau norinčių - visada priimsiu

3 komentarai:

Filmuojusvente.lt rašė...

o, sita straipsni ne as rasiau, tai galiu pakomentuoti ;D
Indre, aciu uz straipsnioka, Karole su Alina - aciu, Aiste - neblogai papasakojai istorija :)

Blatnas rašė...

Aistes labai patiko rasinys. Graziai parasytas, apipavidalintas, bet pati ideja ir mintis. Reiketu ir man toki bandymuka igivendinti, manau ikvepimo, ir minciu kylanciu tik is saves atrasciau ;]

milda rašė...

tas 10 priežasčių geriausias yra :D